Ud over kropsterapien tilbyder jeg også: 

  • morgenyoga og meditation

  • workshops

  • foredrag

  • grundtræning

 

Workshop - Mindfulness og glad krop 

Jeg tilbyder workshops på skoler i de ældste klasser, gymnasier og andre uddannelsessteder. Har I fx planlagt en sundhedsuge, så kontakt mig og hør nærmere om, hvordan jeg kan tilpasse en workshop til netop jeres målgruppe. 

 

I  mine workshops vil der indgå både teori og praksis, i form af udfordrende kropstræning, åndedrætsøvelser, meditationer, mindfulness-øvelser samt teori om sammenhæng mellem krop og psyke.  

Det handler om at (gen)skabe balancen.

I dag bliver de unge bombarderet  på de sociale medier med,  hvordan de skal se ud, hvilken motion de skal dyrke, og hvad de skal spise. Det skaber nemt en følelse af at være forkert  eller utilstrækkelig, og det kan på længere sigt udvikle sig til et dårligt selvværd, angst, stress og smerter i kroppen. 
Men hvad kan de unge selv gøre?

De fleste unge ved godt, at de skal spise sundt, dyrke motion og få nok søvn. De ved også, at det ikke er sundt at have alt for travlt, for så bliver de stressede. Men hvordan skal de navigere rundt i alt dette?  Hvad skal de spise? Hvilken motion skal de dyrke? Hvor meget søvn skal de have? Og hvad med den mentale balance? 

Målet med mine workshops er, at give de unge mennesker en større indsigt i, hvor meget krop og psyke hænger sammen. Jeg vil gerne give dem nogle redskaber, som de kan arbejde videre med selv og som vil ruste dem bedre til at kunne klare alle de krav der stilles til det at være ung i dag.  

Hvis de unge får en forståelse for, hvordan krop og psyke påvirker hinanden, kan de bedre selv tage styringen i deres liv og de vil opdage at de har stor indflydelse på, om deres egen krop er i balance. 

Kontakt mig og hør nærmere hvis du/I er interesseret i at få besøg af mig.

Find min workshop på :  www.ulfaarhus.dk/grundskole

Navn på workshop: Mindfulness og glad krop

Foredrag

 

Hold øje med mit næste foredrag her på siden.  

 

Grundtræning

Jeg har et træningshold på FOF og desuden kan jeg lave et træningsprogram som passer til dig efter nærmere aftale  -  ring eller skriv til mig - pris 800,- kr. for 90 min session.

 

 

 

 

 

 

Morgenyoga og meditation

MORGENYOGA OG MEDITATION

 

Som kropsterapeut ved jeg, hvor vigtigt det er at vi hele tiden har en god kontakt til os selv, så vi kan mærke hvad der er godt for os og dermed undgå at blive for presset. Det kan vi arbejde med i yoga og meditation, igennem åndedrættet og det at være til stede lige nu og her.

 

Har du aldrig prøvet yoga eller meditation før er det ingen hindring, jeg guider dig i et roligt tempo så du kan følge med.

 

Hver tirsdag kl. 7.30-8.30. i salen Østergade 1,1. Opstart igen 3. september. 

Pris: 75,- kr pr. gang

Ved klippekort på 5 klip koster det 300 kr. ( dvs. hver 5. gang er gratis)

Ingen tilmelding - du møder bare op!

Jeg sørger for yogamåtte og tæppe.

Du må selvfølgelig også gerne  medbringe egen yogamåtte.

© 2018 Lisbeth Degn Din kropsterapeut

  • Black Facebook Icon